Akçakoca karıştı

Tezcan SOLMAZ/DÜZCESONHABER

Akçakoca karıştı
21.04.2019 - 23:48

AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin’in, Akçakoca İlçe Teşkilatı’nın haberi olmadan yaptığı toplantı ilçeyi karıştırdı. AK Parti’nin Akçakoca İlçe Başkanı Dergah Akça’yı gözden çıkardığı konuşulmaya başladı.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonrası Akçakoca’da başarısız olan AK Parti’de fatura ilçe başkanına kesildi. AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, ilçe teşkilatı ile gençlik kolları teşkilatının bilgisi dışında Akçakoca’da yapılan toplantıyla partililer ile bir araya geldi. Toplantıda başarısız ilçe yönetiminin görevden alınması ve yerine gelecek yeni teşkilatın belirlenmesi için çalışma yapıldığı iddia edildi.

Diğer yandan toplantıyı öğrenen AK Parti Akçakoca İlçe Başkanı Dergah Akça, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada açıkça İl Teşkilatına kazan kaldırdı. Akça, “2014 Kasım ayından beri 5 seçim dönemi ve 15 Temmuz’ un ilçe başkanlığını yapmış, eksiğiyle fazlasıyla bu dava yolunda maddi manevi fedakarlıkları olmuş şahsım ve teşkilatım, bilgimin hiç olmadığı bir kahvaltı programında, bu davaya dost görünüp en büyük düşmanlığı yapan biriyle birlikte tartışılıyorsa bu kol yen içinde daha fazla kalmaz kangren olmuştur” dedi.