Kendisini halen başkan sanıyor

Tezcan SOLMAZ/DÜZCESONHABER

Kendisini halen başkan sanıyor
17.06.2019 - 15:08

Seçimlerin üzerinden 2,5 ay geçmesine rağmen, Cüneyt Yemenici’nin hala twitter hesabında "Akçakoca Belediye Başkanı" unvanını kullandığı ortaya çıktı.

Hasan Ertürk isimli sosyal medya kullanılıcısı tarafından defalarca uyarılmasına rağmen 2,5 aydır belediye başknı sıfatını kullanan Cüneyt Yemenici’nin suç işlediğini söyleyen sosyal medya kullanıcısı savcıları göreve davet etti.

Hasan Ertürk isimli sosyal medya kullanıcısı yaptığı açıklamada; “ Akçakoca Belediyesi Eski Başkanını twitter sayfasında hala ‘Akçakoca Belediye Başkanı’  unvanını kullandığı için birkaç defa uyardım. Bir hukukçu olarak bunun TCK'ya göre suç teşkil ettiğini kendilerine hatırlattım ama aradan bir ay geçmesine rağmen hala dikkate almadı. Akçakoca Belediyesi Hukuk Departmanını uyarması ya da suç duyurusunda bulunması için göreve davet ediyorum.” Dedi

Ertürk’ün yaptığı uyarı sonarsı devreye giren belediye yetkilileri, twitter Türkiye sorumluları ile görüşerek Yemenici’nin twitter hesabını askıya aldırmaya çalıştıkları öğrenildi.