Sarıoğlu dik duruşunu bozdu Yanmaz’ın makamına gitti

DüzceSonHaber

Sarıoğlu dik duruşunu bozdu Yanmaz’ın makamına gitti
24.02.2021 - 19:47

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Genel Merkez yöneticilerinden Ali İnci’nin Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz’ı ziyareti sırasında ziyarete katılmayarak “Dik duruş gösterdim” yorumları yapan AK Parti İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu, hibe denilen paranın borç olduğunu duyunca durumu toparlamak için dik duruşunu bozmak zorunda kaldı.

Akçakoca’da açıklamalarıyla Cumhur ittifakına zarar veren ve siyasi tutumuyla siyaset acemisi olduğu her halinden belli olan AK Parti Akçakoca İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu, geçtiğimiz günlerde AK Parti Genel Merkez yöneticisi Ali İnci’nin Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz’ı ziyaretine katılmamasını dik duruş olarak adlandırmış, asıl olanın ise İnci tarafından Sarıoğlu’nun istenmemesi olduğu ortaya çıkmıştı.

Durumu doğrulayan ise Akçakoca Sarıyayla Barajı konusunda yapılan basın açıklaması oldu. Siyaset acemisi İlçe Başkanı Sarıoğlu, partisinin milletvekillerinin hibe dediği ödeneğin borç olduğunu duyunca durumu toplamak için dik duruşundan vazgeçerek birden Cumhur ittifakı üyesi olduğunu hatırladı ve Yanmaz’ın makamında yapılan basın açıklamasına katıldı.