Kazan patladı ardiye alev alev yandı

Tezcan SOLMAZ/DUZCESONHABER

26.10.2018 - 22:57

Çilimli İlçesi’nde meydana gelen yangında ev ısıtmak için kullanılan kazanın patlaması sonrası çıkan yangında iki katlı evin girişinde bulunan ardiye alev alev yandı. Ayrıca yangın nedeniyle kopan elektrik telleri alev saçtı.

Olay 22.00 sıralarında Çilimli İlçesi Ulucami Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Kerim Özdemir’e ait iki katlı evin yanında bulunan ardiyenin içinde ki evin ısınması için kullanılan kazan patladı. Patlama ile birlikte ardiyede yangın başladı. Alev alev yanan ardiyenin yanında bulunan elektrik telleri de koparak etrafa ateş saçtılar. Yangını görenlerin haber vermesi ile olay yerine gelen Çilimli ve Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri yangına müdahale ederek kontrol altına aldılar. Yangında ev ve ardiye kullanılmaz hale geldi. Yangın sırasında olay yerine giden Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz ise yangında herhangi can kaybı olmadığını ifade ederek yangında mağdur olan aileye destek olacaklarını söyledi.

İtfaiyenin müdahalesi sonrası yangın söndürülürken, yangına neden olan kazan üzerinde itfaiye ekipleri inceleme yaptılar. Yangınla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

 

Youtube kanalımıza abone olarak yeni
videolarımızdan ilk siz haberdar olun.
Youtube Adresimiz