Hırsızlar sınır tanımadı

Tezcan SOLMAZ/DÜZCESONHABER

Hırsızlar sınır tanımadı
18.02.2019 - 11:06

Düzce’de kişi yada kişiler 1 gecede 10 camiden 100’e yakın musluğu çalarak kayıplara karıştı. Polis ekipleri sabah erken saatlerde camilerde inceleme yaparak muslukları çalan kişi yada kişilerin izini bulmak için çalışma başlattılar.

Düzce’de, Düzce Belediyesi tarafından ücretsiz hale getirilen ve vatandaşların yararlanması amacıyla geceleri de açık bırakılan cami tuvaletlerinden dün gece hırsız yada hırsızlar tarafından 100’e yakın musluk çalındı. Şehir merkezinde bulunan 10’a yakın camiden çalınan muslukların kim yada kimler tarafından çalındığını tespiti için Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri inceleme yaptılar. Çevrede bulunan güvenlik kameralarının da incelemeye alındığı hırsızlık olayında ekipleri kişilerin kimliklerinin tespiti için çalışmaya başladılar.

Düzce Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü İsmail Işıldak, vatandaşların duyarlı olmalarını isteyerek “Dün gece 10 camimizden 100’e yakın musluk çalınmış. Sabah saatlerinden bu yana tespit yapıyoruz. Biz Düzce Belediyesi olarak vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için tuvaletleri sabaha kadar açık bırakıyoruz. Ancak bu olaylar bizi üzüyor. Bu tip kişi yada kişilerin daha duyarlı olmasını istiyoruz” dedi.