TEM’de feci kaza

Tezcan SOLMAZ/DÜZCESONHABER

TEM’de feci kaza
30.03.2019 - 19:10

TEM Otoyolu Büyük Melen Köprüsü mevkiinde meydana gelen kazada tekerleği patlayan yolcu midibüsü devrildi. Kazada 17 kişi yaralandı.

Kaza akşam saatlerinde TEM otoyolu Büyük Melen Köprüsü mevkiinde meydana geldi. İstanbul’dan Tokat’a yolcu taşıyan Ali Kaplan idaresinde ki 34 LZY 865 plakalı yolcu midibüsü tekerleğinin patlaması sonucunda yan yatarak sürüklenmeye başladı. Midibüs sürücüsü Ali Kaplan ile midibüste yolcu olarak bulunan 16 kişi hafif şekilde yaralandılar. Yaralılar önce yoldan geçen ve sağlık personeli olduğu öğrenilen kişiler tarafından midibüsün içinde çıkarıldılar. Daha sonra olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerinin ilk müdahaleyi yaptığı yaralılar Düze ve Hendek’te bulunan çeşitli hastanelere kaldırıldılar. Kaza nedeniyle TEM otoyolu Ankara istikametine trafik tek şeritten verildi.

Midibüs içinde bulunan yolcular Tokat’a gittiklerini ifade ederek “Tokata yolculuk ediyorduk. Araba içinde 17 kişi vardık. Teker patlayınca kaza yaptık” dediler. Kazayla ilgili olarak inceleme başlatıldı.