Takla atan araç hurdaya döndü 3 yaralı

Tezcan SOLMAZ/DÜZCESONHABER

Takla atan araç hurdaya döndü 3 yaralı
20.04.2019 - 20:13

Muncurlu Mahallesi’nde meydana gelen kazada virajı alamayan otomobil takla atarak çimenlik alana uçtu. Kazada 3 kişi yaralanırken, araçta sıkışan sürücüyü çıkarmak için olay yerine giden itfaiye ekiplerinin aracı çamura batınca, köylüler tarafından çıkarıldı.

Kaza akşam saatlerinde Düzce’nin Muncurlu Mahallesi Yeşilköy Yolu üzerine meydana geldi. Muncurlu’dan Düzce şehir merkezi istikametine gitmekte olan Nihat Cöymen idaresinde ki 81 FP 494 plakalı otomobil yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak çimenlik alana uçtu. Hurdaya dönen aracın içerisinde bulunan İlyas Işıldak ile Tarık Şen yaralanırken, sürücü Nihat Cöymen ise şoför mahallinde sıkıştı. Sıkışan sürücü Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından araçtan çıkarıldı. Yaralılar 112 Acil Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Atatürk Devlet Hastanesi Acil servisine kaldırıldılar.

Diğer yandan araçta sıkılan sürücüyü çıkarmak için olay yerine giden Düzce Belediyesi itfaiye müdürlüğü ekiplerinin aracı çamura saplandı. Köylülerin yardımı ile çamurdan çıkarılmaya çalışan itfaiye aracı ağır olduğu için içinde ki su boşaltıldıktan sonra çamurdan çıkarıldı. Kazayla ilgili olarak inceleme başlatıldı.