Ortalığı birbirine kattı

Tezcan SOLMAZ/DÜZCESONHABER

24.05.2019 - 04:53

Olay gece saatlerinde Atatürk Bulvarı’nda meydana geldi. Geçtiğimiz gün Eski Bolu Caddesi’nde çalıştığı inşaat şirketinden maaşını alamadığı gerekçesiyle etrafa bıçak sallayan ve bir polisin yaralanmasına neden olan Afgan uyruklu şahıs sahur vakti bu kez kendisi gibi Afgan uyruklu arkadaşlarının evine giderek 2 kişiyi rehin aldı. Bu sırada evden bağırmalar geldiğini duyan ve yaya devriye atan bekçiler olay yerine takviye kuvvet istediler.

Olay yerine gelen çok sayıda polis ekibi eve girince adının Cuma olduğu öğrenilen şahıs bu kez cama çıkarak kendisini atacağını söyledi. Bunun üzerine olay yerine Düzce Belediyesi İtfaiye ekipleri ile 112 Acil Sağlık ekipleri de çağırıldı. Bağıran ve polislerin uzaklaşmasını isteyen şahsın bir anlık dalgınlığından yaralanan polisler şahsı camdan alarak evin içine sokmayı başardılar.

Kelepçelenerek göz altına alınan şahıs arkadaşlarının oturduğu binadan çıkarılırken yine polis ekiplerine zorluk çıkardı. Ambulansa bindirilmeye çalışılan şahıs kendisini etkisiz hale getirmeye çalışan polislerden birisinin belinde ki silahı aldı. Silahının alındığını gören polis ise etraftakilere bağırarak şahsın silahı tuttuğu taraftan çekilmelerini istediler. Uzun süren uğraşlar sonunda boş olan silah Afgan uyruklu şahsın elinden alındı.

Ambulansa bindirilen şahıs burada da sağlık ekiplerine saldırdı. Bu kez polisler ambulansa binerek şahsı etkisiz hale getirdiler. Polislerle birlikte kontrol altına alınan Afgan uyruklu Cuma isimli şahıs Düzce Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı.

Diğer yandan Cuma isimli şahsın rehin aldığı arkadaşlarından birini elinden yaraladığı anlaşıldı. Hafif yaralı Afgan uyruklu diğer kişi de tedavi edilmek üzere Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne götürüldü.

 

Youtube kanalımıza abone olarak yeni
videolarımızdan ilk siz haberdar olun.
Youtube Adresimiz