Beyciler halkı paniğe kapıldı

Tezcan SOLMAZ/DÜZCESONHABER

Beyciler halkı paniğe kapıldı
22.06.2019 - 14:41

Beyciler Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde çok sayıda polisi bir arada gören mahalle sakinleri paniğe kapıldı. Bazı vatandaşlar çok sayıda ceset olduğu yönünde iddiada bulunurken, işin aslı başka çıktı.

Beyciler Mahallesi Aliye İzzet Begoviç Öğrenci yurdu arkasında çok sayıda polis ekibi gören mahalle halkı paniğe kapıldı. Bazı kişiler bölgede çok sayıda ceset olduğu yönünde iddia ortaya atarken, gazetemize de çok sayıda ihbar geldi.

Ancak işin aslı başka bir olay çıktı. 16 Nisan 2018 tarihinde Beyciler Mahallesi Mavi Hilal Evleri mevkiinde gece ormanlık alanda otomobil içinde alkol alan Rıdvan Değerli ile Kerim Sivrikaya arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma sırasında Değerli elindeki içki şişesi ile arkadaşı Sivrikaya'nın kafasına vurdu ve otomobilden inerek kaçmaya başladı. Kerim Sivrikaya ise otomobilini hareket ettirip Rıdvan Değerli'yi kovalamaya başladı. Sivrikaya kısa süre sonra yakaladığı Değerli'yi aracıyla çarparak yere düşürdü. Kerim Sivrikaya ardından otomobiliyle Rıdvan Değerli'yi ezip, olay yerinde bırakarak kaçmış, Rıdvan Değerli ise hayatını kaybetmişti.

Düzce Adliyesi’nden gelen heyet bölgede keşif çalışması yaptı. Bu sebeple çok sayıda polis ekibinin bölgede bulunduğu öğrenildi.