Düzce itfaiyesi vaka görüntüleri paylaşarak mesaj veriyor

Tezcan SOLMAZ/DÜZCESONHABER

29.06.2019 - 15:08

DÜZCE Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, yangın, araç yangını, kazalar başta olmak üzere müdahale ettikleri ve araç kamerasına yansıyan görüntüleri paylaşarak mesaj veriyorlar. Paylaşılan görüntülerde özellikle TEM otoyolunda güvenlik şeridinin açık bırakılmasının önemine vurgu yapılıyor.

Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü sosyal medya hesaplarından gittikleri yangın, araç yangını ve kazalarda ki araç kamera görüntülerini kamuoyu ile paylaşıyorlar. Paylaşılan videolarda özellikle otoyollarda bulunan güvenlik şeritlerinin açık tutulması ve ambulans, itfaiye, polis aracı gibi araçlara nasıl yol verileceği anlatılıyor.

Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü son paylaştığı görüntüde 5 Mayıs 2019 tarihi saat 17.00’da TEM otoyolu Ankara istikametinde iki aracın kaza yapmasının ardından alev alan araca yapılan müdahaleyi gösterdiler. Araç kamerasına yansıyan görüntülerde güvenlik şeridinin açık olduğu ve bu sayede yangına kısa sürede müdahale edildiği anlatıldı. Vatandaşların kaza, yangın gibi durumlarda yolun kapalı olmasını fırsat bilerek güvenlik şeridini işgal etmemeleri istendi.

 

Youtube kanalımıza abone olarak yeni
videolarımızdan ilk siz haberdar olun.
Youtube Adresimiz