Özlü’den tüm meclis üyelerine çağrı

Tezcan SOLMAZ/DÜZCESONHABER

Özlü’den tüm meclis üyelerine çağrı
12.04.2019 - 10:15

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, Düzce Belediye Meclisi ilk toplantısında meclis üyelerine özellikle 2 konuya dikkat edeceğini, meclis üyelerinin de bu konularda dikkatli olması konusunda hassasiyet göstermelerini istedi.

Düzce Belediye Meclisi 31 Mart Mahalli idareler seçimlerinin ardından ilk toplantısını yaptı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, meclis üyelerine hitaben özellikle iki konuya dikkat edeceğini, meclis üyelerinin de aynı hassasiyeti göstermelerini istedi.

“Bütünlük oluşturacağız”

Düzce Belediyesi Meclisi’nde her partinin ortak kararını dinleyeceğini ve ortak fikirle konsorsiyum oluşturacaklarını ifade ederek “Düzce Belediye Meclisi olarak er konuda ortak karar almaya, her fikri dinlemeye özen göstereceğim. Her meclis üyesinin kendi uzmanlık alanında fikirleri var. Biz bu fikirlerden yararlanacağız” dedi.

“Yumuşak dil kullanalım”

Özlü ayrıca meclis üyelerinden toplantılarda yumuşak dil kullanmalarını istedi. Özlü, “Düzce küçük bir yer. Hepimiz düğünde, bayramda, cenazede bir araya geliyoruz. Hatta ortak iş yapan arkadaşlarımız var. Bu yüzden özellikle mecliste yumuşak bir dil kullanma taraftarıyım sizden de bunu rica ediyorum” şeklinde konuştu.