Çalışma ertelendi

Düzce Son Haber Gazetesi; Düzcede gündem, asayiş, spor, siyaset ve Düzce Belediyesi bulabileceğiniz haber portalıdır.

Çalışma ertelendi
8.09.2018 - 14:27

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Azmimilli Mahallesinde bulunan tarihi ilkokulun, mahalle sakinlerini rahatsız etmeyecek şekilde bir çalışmayla yapılacağını söyledi.

AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, Azmimilli okulunun bulunduğu bölge ile ilgili açıklamalarda bulundu. 1999 yılında yaşanan iki depremin ardından hasar görmesi üzerine yıkılan Azmimilli Mahallesinde ki tarihi ilkokulun yeniden yapılarak eğitim öğretime kazandırılması için orada bulunan yapının yıkılması gerektiğini dile getiren Keskin, “Burası SİT alanı. Eskisi gibi olabilmesi için projemizi hazırladık ve Kültür Bakanlığımız nezdinde izinlerini ve parasını alarak ihale yapılmasını sağladık” dedi.

AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, 2018-2019 eğitim öğretim yılının yaklaşması dolayısıyla mevcut yerde eğitimlerini gören öğrenciler ve ailelerinin mağdur olmamaları için çalışmaların daha sonraya bırakılmasını uygun gördüklerini de sözlerine ekleyerek, “Orada yapılacak yapının Azmimilli halkımızı rahatsız etmeyecek şekilde olmasını istiyoruz. İnşallah eğitim döneminin ardından çalışmalar bir an önce başlayacak ve bitirilecek. Çocuklarımız da aslına göre yapılacak olan bu tarihi okulda eğitimlerine devam edecekler” şeklinde konuştu.