Öğrenciler için sınıfı balonlarla süsledi

Düzce Son Haber Gazetesi; Düzcede gündem, asayiş, spor, siyaset ve Düzce Belediyesi bulabileceğiniz haber portalıdır.

Öğrenciler için sınıfı balonlarla süsledi
10.09.2018 - 12:13

DÜZCE’de 2018-2019 eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle Namık Kemal İlkokulu birinci sınıf öğretmenleri bu yıl okula başlayacak öğrencilerin uyum süreci için sınıflarını balonlarla süslediler. Öğretmenler öğrencilerine taç giydirerek okula hoş geldiniz dediler.

Tüm yurtta olduğu gibi Düzce’de de 2018-2019 eğitim-öğretim yılının başlamasına 1 hafta kala bu yıl okula ilk kez başlayacak 1. Sınıf öğrencileri için uyum süreci başladı. Düzce’de yaklaşık 15 bin öğrenci bu yıl okula merhaba dedi. Namık Kemal İlkokulu’nda da öğrencilerin sınıfa alışmaları ve suyum göstermeleri için öğretmenler sınıflarını balonlarla süsleyerek, öğrencileri için taçlar ve yaka kartları hazırladılar. Sınıflarına anne ve babaları ile giren öğrencilerin bazıları göz yaşlarına hakim olamazken, bazıları ise arkadaşları ile kaynaşmak için çaba harcadılar.

Namık Kemal İlkokulu 1-D sınıfı öğretmeni Leyla Karaduman veli ve öğrencilere seslenerek “Sayın velilerimiz hepiniz hoş geldiniz. 2018-2019 eğitim-öğretim yılı hepimiz için hayırlara vesile olsun. İnşallah sağlıklı, mutlu ve dolu dolu bir yıl geçiririz. Öğrencilerimize belli kazanımları verirken aynı zamanda sahip oldukları değerleri de vermeye çalışıyoruz. Başarılı olmamız için sizlerin de desteğine ihtiyacımız var. İnşallah güzel bir yıl geçiririz, bunu temenni ediyorum” dedi.

Daha sonra sınıf öğretmeni öğrencileri yakından tanımak ve isimlerini öğrenmek için öğrencilerine üzerinde ismi yazılı olan yaka kartlarını takarak, “Okula hoş geldiniz” dedi.

Öğrenciler ise okula geldikleri için çok heyecanlı olduklarını ancak korkmadıklarını söylediler.