Bayrakları Samsun’a götürecek

Tezcan SOLMAZ/DÜZCESONHABER

Bayrakları Samsun’a götürecek
14.05.2019 - 14:58

Bahçeşehir Koleji tarafından hayata geçirilen proje ile Beden Eğitimi Öğretmeni Merve Marmara, İstanbul’dan, Samsun’a kadar yol üzerinde ki tüm Bahçeşehir Koleji kampüslerinden topladığı bayrakları Samsun Atakum Bahçeşehir Koleji’ne götürerek burada sergileyecek.

Bahçeşehir Koleji, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 100. Yıldönümü nedeniyle anlamlı bir etkinliğe imza attı. Proje kapsamında Darıca Bahçeşehir Koleji Beden Eğitimi Öğretmeni Merve Marmara bisikleti ile İstanbul ve Samsun arasında ki tüm Bahçeşeir Koleji Kampüslerine uğrayarak hem koleje ait bayrakları hem de Türk Bayrak’larını alarak Samsun Atakum Bahçeşehir Koleji kampüsüne götürerek burada sergileyecek.

Düzce Kampüsüne de uğrayan Beden Eğitimi Öğretmeni Merve Marmara Bahçeşehir Koleji Düzce Kampüsü yöneticilerinden Bahçeşehir Koleji flaması ile Türk Bayrağı'nı teslim aldı. 

Darıca Bahçeşehir Koleji Beden Eğitimi Öğretmeni Merve Marmara yaptığı açıklamada 830 kilometre yol kat edeceklerini ifade ederek “Dün İstanbul’dan yola çıktık Samsun’a gidiyoruz. Yol üzerinde ki Bahçeşehir Koleji kampüslerine uğrayarak bayrağımızı teslim alıyoruz. Samsun’da ki Atakum Kampüsümüzde bayraklarımızı teslim edeceğiz. Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 100. Yıldönümünde bizde bir projeyle öğrencilerimize iyi bir örnek olmak amacıyla bu şekilde proje yaptık. Toplamda 830 kilometre yol yapacağız. Kocaeli, Darıca, Sakarya ve bugün de Düzce kampüsüne geldik. Bütün kolejlerimizin kampüslerinde coşku ile karşılanıyorum” dedi.