TED Öncü Eğitim Kurumları farkıyla Düzce’de

DüzceSonHaber

TED Öncü Eğitim Kurumları farkıyla Düzce’de
6.04.2020 - 16:30

Uzun yıllardır özel okul anlamında başarılı çalışmalara imza atan Türkiye Eğitim Derneği (TED) Özel Öncü Türk Koleji farkıyla Düzce’de ilk okulun açıyor. Kayıt yaptıracak öğrenciler TED Kolejli olmanın farkını yaşayacaklar.

Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün çağrısı ile kurulan ve 1946 yılında Türk Eğitim Derneği adı altında açtığı okullarla eğitim alanında başarıdan başarıya koşan TED okulları ülkenin bir çok ilinde kurularak öğrenci sayısını her geçen gün arttırdı.

Seçkin bir sivil toplum örgütü olarak Türk Eğitim Derneği, eğitim alanında sivil inisiyatifin etkinleştirilmesini, okul öncesinden yüksek öğretime kadar tüm boyutlarda yaptığı eğitim çalışmalarını ülke çapında ve uluslararası düzeyde sürdürmeyi, uygarlık değerlerini koruma ve geliştirme çabasında etkin rol oynamayı hedefleyen çağdaş ve ilerici bir vizyonla kurulan TED Koleji Düzce Özel Öncü Türk Koleji aracılığıyla ilk okulunu açıyor.

23 yıl önce kurulan Özel Öncü Türk Koleji, TD Türk Eğitim Derneği ile birlikte gücüne güç katarken eğitim alanında da TED’in eğitim müfredatı sayesinde öğrencilerine daha kaliteli eğitim vermeye hazırlanıyor. Kayıt yaptıracak öğrenciler bundan sonra ki dönemlerde TED’li olmanın farkını yaşayacakları gibi teknolojik ve eğitim altyapısı ile başarıdan başarıya koşacaklar.