Öğrencilere ağaç ve toprağın insan hayatında ki yerini anlattılar

DüzceSonHaber

Öğrencilere ağaç ve toprağın insan hayatında ki yerini anlattılar
12.04.2021 - 15:37

Hafız Hasan Şen İmam Hatip Ortaokulu yönetimi eTwinning çalışmaları kapsamında öğrencilerin de katılımıyla TEMA Söğütlü İlçe Sorumlusu Seda Avcı ile online toplantı düzenleyerek toprak ve ağaç sevgisi hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde sürdürülen ,eTwinning  çalışmaları kapsamında “Anne ve Baba! Telefonlar Rafa, Kitaplar Masaya” adlı projeyi yürüten Hafız Hasan Şen İmam Hatip Orta  Okulu ve farklı şehirlerden on okulun öğrenci, veli ve öğretmenleri , TEMA Söğütlü İlçe sorumlusu öğretmen Seda Avcı ile bir araya gelerek ‘’Toprak ve Çocuk’’ başlıklı sunum gerçekleştirdiler.

TEMA sorumlusu öğretmen Seda Avcı sunumunda, toprağın insanlara verdikleri, topraktan neler elde edildiğinden, toprağın altında hangi canlıların yaşadığına kadar bir çok konudan bahsetti. İnteraktif bir sunum  şeklinde geçen etkinlikte, öğrenciler toprak ve içinde barındırdığı canlıların, insanlara neler sunduğunu öğrendiler.

 Toprağın insan yaşamına verdiği katkıdan ve toprak döngüsünden bahsedilen sunum, öğrencilerin sorularıyla devam etti. Yoğun bir katılımın olduğu etkinlik, fotoğraf çekimi ve oyunlarla sona erdi.