Gümüşova SYDV salgın süresince yüzleri güldürdü

DüzceSonHaber

Gümüşova SYDV salgın süresince yüzleri güldürdü
30.05.2020 - 10:39

Gümüşova Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü ekipleri koronavirüs salgını döneminde yüzleri güldürdü. Salgın süresince özellikle 65 yaş üstü vatandaşların her ihtiyacına koşan ekipler ayrıca özel günlerde de kimseyi unutmadılar.

Türkiye’de 16 Mart tarihi itibarıyla görülmeye başlayan Koronavirüs salgını nedeniyle alınan önlemler kapsamında ekipler çalışmalarını aralıksız sürdürdüler. Bu kapsamda Gümüşova SYDV ekipleri salgın döneminde adete arı gibi çalışarak mesai gözetmeksizin vatandaşların mutlu ve sorunsuz bir salgın süreci geçirmesini sağladılar.

Gümüşova SYDV ekipleri salgın sürecinde her gün 65 yaş üstü 600 kişiye sıcak yemeklerini ulaştırdı. Yine 65 yaş üstünün maaşlarını evlerine kadar götürdüler. Ayrıca pandemi sosyal yardımlarından yararlanan ailelere de paraları SYDV ekiplerince teslim edildi.

Tüm bunların dışında ekipler özellikle şehit aileleri, çocuklar ve özel günleri olan vatandaşların da yanında oldular. Doğum günü düzenlemek isteyen, telefonla görüntülü görüşmek isteyen ailelerin isteklerini yerine getirirken, şehit ailelerinin tüm sipariş ve istekleri de birebir yerine getirildi. Çocuklara bayramda çeşitli hediyeler verilerek yüzlerinin gülmesi sağlandı.