EYT’liler vazgeçmiyor

Tezcan SOLMAZ/DÜZCESONHABER

EYT’liler vazgeçmiyor
6.01.2019 - 18:13

Düzce’de bir araya gelen Emeklilikte Yaşa Takılanlar grubu, haklarını almak için her türlü mücadeleyi vermeye devam ediyorlar. EYT’liler son olarak MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz ve MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık’la bir araya geldiler.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Düzce Şubesi çatısı altında birleşen EYT mağdurları, emeklilik haklarını seçimlerden önce kazanmak için her türlü yolu deniyorlar. Bir çok ilginç eyleme imza atan EYT’liler bu kez Düzce Temsilcisi Mehmet Ali Çelik öncülüğünde 200’e yakın kişinin katıldığı toplantıyla MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz ve MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık’la bir araya geldiler.

Seçimlerde belirleyici olacaklar

Son dönemde Düzce’de ve diğer illerde yaptıkları eylem ve toplantılarla dikkat çeken EYT mağdurları, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde belirleyici rol oynayacaklar. Türkiye genelinde 2 milyondan fazla olan EYT mağdurlarının sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor. EYT’liler bu süreçte kendilerine destek verenlere yerel seçimlerde destek vereceklerini defalarca dile getirdiler.