Ramazan Öztürk güven tazeledi

Tezcan SOLMAZ/DÜZCESONHABER

Ramazan Öztürk güven tazeledi
1.02.2019 - 16:20

Düzce Ziraat Odaları Birliği genel kurulu yapıldı. Seçime tek listeyle giren Düzce Ziraat Odası’nın mevcut başkanı Ramazan Öztürk tekrar başkan seçildi.

Düzce Ziraat Odası Olağan Genel Kurulu Düzce İl Müftülüğü toplantı salonunda yapıldı. Genel Kurula MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, Düzce TSO Başkanı Tuncay Şahin, İYİ Parti – CHP Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük, Düzce Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertan Taşlı, daire amirleri, STK temsilcileri ve çiftçiler katıldı.

Toplantıda konuşan Düzce Ziraat Odası Başkanı Ramazan Öztürk, çiftçilere ilginç bir öneride bulunarak “Çok değerli çiftçi kardeşlerimiz ülkemiz zor bir dönemden geçmektedir. Bu zor günlerde ülkemize daha fazla katkı sağlamak için gelin hep beraber bir çalışma yapalım. Şöyle ki; Köyde oturanlarımız birer inek alsın, sütünü, yoğurdunu, tereyağını, kaymağını, peyniri üretelim sabah kahvaltısını bedavaya getirelim. Her kapıda 10 tavuk besleyelim, yumurtaya para vermeyelim. Her evin önünde yarım dönüm bahçe yapalım, soğan, patates, pırasa, biber gibi ürünler ekelim, köyümüze sebzeci gelmesin. Gerekirse 500 metrekare fındık söküp, bunu yapalım ki hem ülkemize hem bütçemize katkı sağlayalım” dedi. 

Konuşmaların ardından yapılan seçimlerde, tek listeyle seçimlere giren mevcut Başkan Ramazan Öztürk yeniden başkan seçildi.