Yorum haber

Tezcan SOLMAZ/DÜZCESONHABER

Yorum haber
4.04.2019 - 17:59

MHP’de siyaset ve hizmet yapacak ortam bulamadığı için AK Parti’de Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü’nün ekibine katılan Celal Kasapoğlu’ndan bahsedelim. Önceden söylemem gerekir ki Düzce’de siyaset alanında gayet başarılı bir isim olacağı, projeleri ile Düzcelilerin takdirini ve sevgisini kazanacağı kesin.

Düzce’de siyasetin asıl prensi Celal Kasapoğlu’dur.

Çakma prensler listelerde yer beğenmezken, Celal Kasapoğlu ise Düzce’ye hizmet etmek için tüm tepkilere, dedikodulara ve giderlere rağmen AK Parti’de yerini aldı. Çalıştı, çalıştılar ve seçimi kazanmaya başardılar.

Muhtemelen Düzce Belediye Başkan Yardımcısı olacak. En azından buna yüksek ihtimal veriliyor. Olmasa dahi Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, Kasapoğlu’nu ciddi bir birimde, ciddi bir görevle değerlendirecektir.

Henüz siyasi olarak makam elde etmeden önce dahi Düzce için çalışmaya, projelerini hazırlamaya başlamıştı.

Ben uzaktan, yakından, sağdan, soldan, önden ve arkadan izledim. Samimiyetsiz, isteksiz ve saygısız bir durumunu hiç görmedim. Halen büyüklerini gördüğünde eli ayağına dolaşıyor, Düzce ve Düzce’nin geleceği denildiğinde de gözleri parlıyor.

Kasapoğlu AK Parti’ye hem Düzce Belediyesi’ne hem Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü’ye, hem kendisine hem Düzce’ye iyi gelecek gibi görünüyor.

Son birkaç gündür de göreve başlamak için sabırsızlıkla beklediğini biliyorum.

Şimdilik Düzce Belediye Meclisi kontenjan üyesi olmakla başladığı siyasi hayatının ilerleyen dönemlerde Düzce Belediye Başkanlığı, milletvekilliği yada daha üst görevlere kadar gideceğini de biliyorum.

Celal Kasapoğlu ile siyasi hayatına başlamadan önce ortak bir çok proje yapma fırsatı bulduğumda sadece burnunun dikine gidecek biri olarak değil fikirlere açık olduğunu da biliyorum.

Kısacası genç Celal Düzce’ye iyi gelecek. Allah yolunu, bahtını açık etsin.

Şahsi fikrim Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü’nün Düzce için en iyi yaptığı işlerden biri Kasapoğlu’nun transferi oldu. Hep birlikte yeni Düzce için çalışacaklar ve eminin güzel işler yaparak Düzce’nin kabuğunu kıracaklar.

Sırtında Düzce’nin yükünün olduğunun farkında olan Kasapoğlu’nun da dedesinin soyadına, karizmasına ve siyasi hayatına yakışan işler yapacağından kuşkum yok.

Haydi size kolay gelsin.

Merakla neler yapacağınızı bekliyoruz.

Düzce sizden çok şey bekliyor. Düzce artık turizm, sanayi, eğitim alanlarında adından söz ettirmek istiyor.