Ay kritik karar vermeye hazırlanıyor

Tezcan SOLMAZ/DÜZCESONHABER

Ay kritik karar vermeye hazırlanıyor
11.04.2019 - 12:03

AK Parti’de art arda darbe yiyen İl Genel Meclis Üyesi Dursun Ay’ın kritik bir kararın eşiğinde olduğu iddia edildi.

Düzce eski Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in istifasıyla Düzce Belediye Başkanı olan ve 1 buçuk yıllık görev süresi içerisinde Düzcelilerin gönlünü kazanan ve en sevilen başkanlar arasında yer alan Dursun Ay, Düzce Belediye Başkan adayı gösterilmezken, İl Genel Meclisi’nden 1. Sıra aday gösterildi.

Ay’ın, 1. Sıra adaylığının ardından Düzce Belediye Başkanı sıfatının da olmasıyla İl Genel Meclis Başkanı olacağına kesin gözüyle bakılırken, İl Genel Meclis Başkanı 5. Sırada aday gösterilen ve ucu ucuna seçilen Çiğdem Günal oldu. Bunun üzerine Ay’a yine önemli görevler verilmesi beklenirken sonuç değişmesi ve komisyonlarda dahi başkanlık görevi verilmedi.

Düzcelilerin 1 buçuk yılda sevdiği ve özellikle seçim çalışmaları döneminde hem merkezde Düzce Belediyesi için hem de köylerde İl Genel Meclisi için gecesini gündüzüne katan Ay, beklediği sonucu alamayınca ilk tepkisini boş oy atarak gösterdi.

Şimdilerde ise Dursun Ay’ın kritik bir karar vermek için düşünce içinde olduğu iddiası kamuoyuna bomba gibi düştü. Ay’ın, kendisinin yaptığı çalışmalar karşısında vefasızlık görmesi üzerine AK Parti’den istifa ederek Cumhur İttifakı ortağı olan MHP’nin saflarına katılmak için çalışma yaptığı kulaktan kulağa yayılıyor.

İlerleyen günlerde iddiaların doğru olup olmadığı ise ortaya çıkacak.