Düzceliler şampiyonluğu kutladı

Tezcan SOLMAZ/DÜZCESONHABER

Düzceliler şampiyonluğu kutladı
19.05.2019 - 22:58

TÜRKİYE Süper Ligi’nin bitimine 1 hafta kala en yakın rakibi Medipol Başakşehir Spor’u 2-1 yenen Galatasaray 22. Şampiyonluğunu ilan etti. Maçın bitimiyle birlikte Düzceliler sokaklara inerek şampiyonluğu doyasıya kutladılar.

Türkiye Süper Ligi 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis Sezonu’nda bitime 1 hafta kala Galatasaray Futbol Takımı en yakın rakibi Medipol Başakşehir Spor Kulübü’nü 2-1 yenerek 22. Kez şampiyon oldu. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte Düzceliler forma ve bayraklarını alarak sokaklara indiler. Düzce şampiyonluk kutlamalarının merkezi İstanbul Caddesi Düzce Valiliği kavşağı oldu. Galatasaraylı bazı taraftarlar araçları ile uzun konvoylar oluştururken, bazı taraftarlar ise bayrak ve flomaları ile kutlamalara katıldılar. Bol bol slogan atan ve marş söyleyen taraftarların kutlamaların sahur vakine kadar devam edeceği öğrenildi.

Taraftarlar şampiyon olmanın sevincini yaşadıklarını ifade ederek “En büyük Galatasaray. Bunu bir kez daha göstermiş oldu. Çok mutluyuz. Seneye yine biz şampiyon olacağız” dediler.