Duyarlı komşular haber verdi

Tezcan SOLMAZ/DÜZCESONHABER

Duyarlı komşular haber verdi
12.06.2019 - 10:39

 Beyciler Mahallesi’nde 3 çocuğunu evde bırakıp mobilya bakmaya giden annenin evde bıraktığı ve balkona çıkarak düşme tehlikesi geçiren 3 çocuğu polis ekipleri aldı. Gözetim altına alınan çocuklar daha sonra ailesine teslim edildi.

Olay Beyciler Mahallesi 1615 sokak üzerinde meydana geldi. Anne 3 çocuğunu eve kilitleyerek mobilya bakmak için evden çıktı. Çocukların ağabeyi bir süre sonra kardeşlerini kontrol edemedi ve iki küçük çocuk 3 katlı evin 3. Katında ki balkona çıkarak aşağı sarkmaya başladılar. Çocukların düşme tehlikesi içinde olduğunu gören vatandaşlar durumu Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine bildirdiler. Olay yerine gelen polis ekipleri çocuklardan annelerinin evde olmadığını öğrendiler.

Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin yardımı ile çocukların kilitli kaldığı evin kapısı açıldı. Kapının açılmasının ardından çocukların ailesine ulaşıldı. Anne M.S bir süre sonra geleceğini söylemesine rağmen gelmedi ve Çocuk Şubesi’ne bağlı polis ekipleri çocukları gözetim altına aldı. Gözetim altına alınan çocukların daha sonra ailelerine teslim edildiği öğrenildi.