Düzce’nin beklediği projeler nerede?

Tezcan SOLMAZ/DÜZCESONHABER

Düzce’nin beklediği projeler nerede?
4.07.2019 - 14:08

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, belediye başkan adayı olduğu dönemde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın katılımı ile projelerini tanıtmıştı. Ancak aradan geçen 3 ay içerisinde Düzce’nin beklediği ciddi projelere henüz kazma vurulmadı.

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, belediye başkan adayı olduğu dönemde Düzce’nin beklediği ciddi projelerin sözünü vermişti.

Projelerde Yeşil Şehir Düzce Projesi kapsamında millet bahçesi, bölgenin en büyük kent orman parkı, merkez orman park, Mergin Park ve Asar-Karaca Deresi projesi

SPOR ŞEHRİ DÜZCE PROJESİ;

Düzce Spor Merkezi, kent spor alanları.

ESTETİK ŞEHİR DÜZCE PROJESİ;

Kentsel tasarım ve yenileme projeleri, modern sanayi sitesi, modern Pazar yerleri, kent güvenliği projesi.

UĞRAŞMADAN ULAŞTIRAN ŞEHİR DÜZCE PROJESİ;

Kuzeybatı çevre yolu, ulaşım master planı, kent içi bulvarlar, viyadük ve kavşak projeleri, otopark projeleri.

ÇEVRECİ ŞEHİR DÜZCE PROJESİ;

Katı atık yönetimi, su yönetim,, atık su ve artırma projeleri, temiz hava temiz şehir.

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİNİN ŞEHRİ DÜZCE.

Birlikte yönetim, millet kıraathaneleri, mahalle konakları, kadın sosyal yaşam merkezleri, meslek edindirme ve hobi kursları, çocuk parkları, anaokulları ve kreşler, cami çevre düzenlemeleri, mezarlık düzenlemeleri, hoş geldin bebek projesi, modern otobüs durakları, semt gençlik merkezleri, şefkat evleri, trafik eğitim parkı, evde bakım hizmetleri, sosyal konut projeleri, Düzce iletişim projesi.

KÜLTÜR , SANAT VE TURİZM ŞEHRİ DÜZCE;

Tarihi Konuralp projesi, kültür sokağı, Efteni Gölü ve kuş cenneti.

AKILLI ŞEHİR DÜZCE PROJESİ;

Düzce bilim merkezi, Düzce afet eğitim ve farkındalık merkezi, kalkınma ve master planı, akıllı şehir uygulamaları, yerel kalkınma projeleri yer alıyordu.

Ancak aradan geçen 3 ay içerisinde Düzce Belediyesi’nde değil projelere ayırmaya bütçe personel maaşlarını ödeyecek kadar dahi bütçe bulunmuyor. Vatandaşlar Özlü’nün projelerini hayal ürünü olduğunu ve bir çoğunun gerçekleşemeyeceğini söylüyor.