Katil kocanın ifadesi kan dondurdu.. Okurken kanınız donacak

DüzceSonHaber

Katil kocanın ifadesi kan dondurdu.. Okurken kanınız donacak
17.02.2020 - 19:56

Cumayeri İlçesi’nde karısını bıçaklayarak öldüren cani koca Ziya Pirdal’ın ifadesi ortaya çıktı. Yaptığından pişman olmadığını söyleyen Ziya Pirdal, karısına 30-40 bıçak darbesi vurdu. Karısının boğazını kesen Pirdal daha sonra son bıçağı karısının sırtına vurarak, çocuklarının yanında ölmesini izledi.

Cumayeri ilçesi kalıcı konutlarda ki apartmanda oturan Pirdal ailesi zaman zaman tartışma yaşıyordu. Mutfak dolabı ve mobilya işi ile uğraşan Ziya Pirdal, önce eşini kendisini aldattığını ileri sürerek darp etti. Ardından bıçakladı.

Çocukların kimden olduğunu sordu

Eşini 30-40 yerinden bıçaklayan ve boğazını kesen Ziya Pirdal polise verdiği ifadesinde pişman olmadığını söyledi. Pirdal, “Eşim Özlem’le severek evlendim. Bu evliliğimizden 2 çocuğumuz oldu. Her aile de olduğu gibi zaman zaman tartışmalarımız oldu. Özlem çocuklara bakar evde dururdu. Öğlen üzeri evden çıkarak iş yerime gittim.  Saat 23.00 sıralarında eve geldim. Eşim Özlem ve çocuklarım aynı yatakta uyuyorlardı. Eşimi uyandırdım. Beni aldattığından şüpheleniyordum. Bu nedenle çocukların benden olup olmadığını sordum. Bana “Çocuklar senden. Öyle bir şey olamaz” dedi.

Boğazını keserek son darbeyi sırtına vurdu

Konuşmanın ardından eşini darp ettiğini söyleyen cani koca “Çocuklar uyandı ve ağlamaya başladılar. Gözüm dönmüştü. Mutfağa gittim. Tezgahta duran ekmek bıçağını aldım ve çocuklarımın yanında önce eşim Özlem’in boğazını kestim daha sonra da sırtından bıçakladım. Bıçağı da sırtında bıraktım. Daha sonra da çocuklarımı alıp evden çıktım. Eşimi öldürdüğüm için pişman değilim. Çocukların benden olmadığını düşünüyorum” dedi.

İfadesinin ardından Ziya Pirdal sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 2 çocuk ise Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü görevlilerine teslim edildi.