Düzce kampanya çığ gibi büyüyemiyor

DüzceSonHaber

Düzce kampanya çığ gibi büyüyemiyor
1.04.2020 - 10:42

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" kampanyasına bir destek te Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'den geldi. Başkan Faruk Özlü sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan 'Biz Bize Yeteriz' kampanyasına Düzce olarak tam destek veriyoruz. İlk aşamada bir aylık maaşımı bağışlıyorum. Sevgili Düzceli kardeşlerim bu kampanyaya destek olalım" dedi.

Akçakoca Belediye Başkanı M.Okan Yanmaz 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' kampanyasına tüm maaşını bağışlayarak destek verdi. Millet olarak birlik, beraberlik, dayanışma ve kenetlenme ruhuyla hareket ettikleri zaman her türlü zorluğun üstesinden geldiklerini ifade eden Akçakoca Belediye Başkanı M. Okan Yanmaz , "Dünya'da olduğu gibi ülkemizde de etkisini artıran korona virüs (Covid-19) salgınıyla mücadele kapsamında her türlü tedbirin alındığı bu zorlu dönemde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' kampanyasına bir nebzede olsa destek olmak adına tüm  maaşımı bağışlama kararı aldım. " ifadelerini kullandı.

Düzce ASKF Başkanı Erdoğan Bıyık sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kampanyaya katıldığını açıkladı. Kampanyaya bağış makbuzunu paylaşan Bıyık, bağış miktarı hakkında bilgi vermedi.

Cumayeri Belediye Meclis Üyesi Serkan İpek kampanyaya katılan ilk isimlerden birisi oldu. İpek, kampanyaya bir maaşını bağışladığını açıkladı.