Ekiplerden kaçtılar Asayiş Şube Müdürüne yakalandılar

DüzceSonHaber

23.05.2020 - 02:54

Düzce’de sokağa çıkma kısıtlamasıyla ilgili olarak devriye atan polislerin dur ihtarına uymayan iki şahsa cezai işlem uygulandı. Ayrıca şahıslar göz altına alınarak polis merkezine götürüldü.

Tüm Türkiye’de uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması ile birlikte denetimlerini arttıran Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri Aydıpınar Caddesi üzerinde devriye attıkları sırada 81 AAB 805 plakalı aracı durdurmak istediler. Polisin dur ihtarına uymayan sürücü ara sokaklara kaçmaya başladı. Polis ekipleri aracın plakasından kaçan şahsın ev adresini tespit ederek evinin önünde barikat kurdu. Evinin önüne gelen şahıs Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Müdürü İsmail Caran tarafından yakalandı.

Araçta yapılan incelemede kaçan araçta 2 kişi olduğu anlaşıldı. Polisin dur ihtarına uymayan ve alkollü oldukları tespit edilen şahıslar göz altına alınmak istenince sözlü olarak uzun süre polise direndiler. Bu sırada evinin önünde oğlunun göz altına alındığını gören sürücünün annesi de dışarı çıkarak polislere sözlü olarak direnmeye çalıştı. Ancak polisler oğlunun dur ihtarına uymadığını ve kaçtığını söyleyince anne çaresiz evine dönmek zorunda kaldı.

Göz altına alınan şahıslara sokağa çıkma kısıtlamasına muhalefet ettikleri için toplamda 6 bin 300 lira para cezası uygulanırken ayrıca kaçan sürücüye alkollü araç kullanmak ve trafiği tehlikeye düşürmek suçlarından cezai işlem uygulandı. İki şahıs göz altına alınarak polis merkezine götürüldü.

 

 

Youtube kanalımıza abone olarak yeni
videolarımızdan ilk siz haberdar olun.
Youtube Adresimiz