İsa Yazıcı farkını gösterdi Düzce’nin kaybettiği zamanı geri kazandı

DüzceSonHaber

İsa Yazıcı farkını gösterdi Düzce’nin kaybettiği zamanı geri kazandı
1.07.2020 - 21:50

Düzce’de bir dönem görev yapan ve görev yaptığı sürece defalarca çalışmadığı yönünde haber yaptığımız Feyzullah Dereci’nin Düzce’den gönderilmesiyle yerine gelen İsa Yazıcı farkını kanıtladı. Göreve gelir gelmez Düzce’ye spor alanında yapılacak yatırımlar üzerine çalışan ve siyasilerden de destek alan Yazıcı sayesinde 32 milyon liralık yatırım için protokol imzalandı.

Düzce’de 6 yıl görev yapan ve Afyon’a gönderilen Feyzullah Dereci zamanında hiçbir spor yatırımı yapılmazken, yerine gelen ve henüz 1 yılını dahi doldurmayan ancak oturduğu koltuğun hakkını veren İsa Yazıcı sayesinde 32 milyonluk yatırım Düzce’ye kazandırıldı.

Göreve gelir gelmez Düzce’ye spor alanında yatırım yapılması için harekete geçen Yazıcı, milletvekilleri, bürokratlar ve Ankara bağlantıları sayesinde proje hazırlayarak Gençlik ve Spor Bakanlığında onaylanmasını sağladı. Aldığı destek sayesinde Düzce’ye 1 adet nizami sentetik çim yüzeyli futbol sahası, 5 adet cep gençlik merkezi, 1 adet tenis kortu, 2 adet spor tesisin bakım ve onarımı, 1 adet yarı olimpik yüzme havuzu, 5 adet cep spor salonu ve 5 adet gençlik merkezi olmak üzere 32 milyon değerinde yatırım kazandırdı.