Yılmaz Düzcepor’un mağduriyetini TBMM’ye taşıdı

DüzceSonHaber

2.07.2020 - 09:08

TFF, 2. Lig, TFF 3. Lig ve Bölgesel Amatör Lig'lerin oynatılmayacağını açıklamasının ardından Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz TBMM Genel Kurulunda yaptığı açıklama ile bu karara sert çıktı.

Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz TBMM Genel Kurulunda yaptığı konuşmada ‘’ Süperlig ve 1. Ligin oynanmasında bir engel görmeyen sporu sadece paragözüyle gören, üç beş futbol baronunun tahakkümüyle karar alan TFF yönetimi bu ikircikli kararlardan bir an önce geri adım atmalıdır.’’ Dedi.

Milletvekili Yılmaz ‘’Türkiye futbol federasyonu dün yaptığı toplantıyla 2. ve 3. Lig maçlarının oynanmaması yönünde karar almış ve bunu kamuoyuyla paylaşmıştır. Daha önce yaptığı açıklamada liglerin oynanacağı yönünde beyanatta bulunan TFF bu açıklamasıyla şehir takımlarının tepkisine neden olmuştur’’ dedi.

‘’HEVESLERİ KURSAĞINDA KALMIŞTIR.’’

Yılmaz, Covid salgınıyla mücadele bahanesiyle yapılan bu uygulamayı yanlış buluyoruz. Zira Düzce gibi bir üst lige yükselmeyi bekleyen şehir takımlarının yaptığı yatırımlar ve hevesleri kursağında kalmıştır” dedi.

‘’TFF FUTBOL BARONLARINA GÖRE KARAR ALIYOR”

Yılmaz “Süperlig ve 1. Ligin oynanmasında bir engel görmeyen sporu sadece paragözüyle gören, üç beş futbol baronunun tahakkümüyle karar alan TFF yönetimi bu ikircikli kararlardan bir an önce geri adım atmalıdır.           Salgınla mücadele ya topyekûn yapılmalı bütün ligler oynamamalı ya da diğer liglerde alınan önlemler alt liglerde de alınarak hepsinde oynanmalıdır. Kendini sadece süper ligin federasyonu zanneden TFF yönetimini alt liglerin bir taraftarı olarak kınıyoruz” dedi.

 

Youtube kanalımıza abone olarak yeni
videolarımızdan ilk siz haberdar olun.
Youtube Adresimiz