Tatile gelen Düzceliler görünce şok oluyor

DüzceSonHaber

Tatile gelen Düzceliler görünce şok oluyor
8.08.2020 - 15:07

Avni Akyol ve Anıtpark alanını kapsayan Millet Bahçesi 1. Etap Projesi kapsamında adeta patates tarlasına dönen alanları gören ve yurtdışında yada Düzce dışında ki vilayetlerde yaşayan Düzceliler manzarayı görünce şok oluyor. Ancak Düzce Belediyesi’nden 13 Temmuz 2020 tarihinde yapılan resmi açıklamada alanın 300 gün içinde tamamlanacağı sözü verildi.

Avni Akyol ve İnönü parklarında başlayan millet bahçesi 1. Etap çalışmaları aralıklarla devam ediyor. İlk olarak alanda ki parke taşları ve mermer yürüyüş alanlarının sökülmesiyle alan adeta patates tarlasına döndü. Bu durum özellikle yurt dışında yaşanan Düzce gurbetçilerle başka vilayetlerde yaşayan ancak yaz tatili için Düzce’ye gelen vatandaşları şoka uğratıyor.

Diğer yandan çalışmaların 300 gün içinde bitirileceği sözü verildi. Düzce Belediyesinden 13 Temmuz 2020 tarihinde yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

“Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, İnönü, Avni Akyol ve Anıtpark alanını kapsayan Millet Bahçesi 1. Etap Projesinin 10 Temmuz itibariyle başladığını duyurdu. 14 bin 252 metrekarelik İnönü Parkı ve yanında bulunan 4 bin 883 metrekarelik Avni Akyol ile 8 bin 135 metrekare büyüklüğündeki Anıtpark'ın birleştirileceği proje ile yaklaşık 27 bin metrekare alan Millet Bahçesine dönüştürülecek.”

10 Temmuz’da başlayan çalışmaların üzerinden 8 Ağustos 2020 tarihi itibarıyla 30 gün geçmiş durumda. 270 gün sonra tamamlanacak millet parkı bambaşka bir çehreye kavuşacak.