3 yılda deforme oldu asfalt yenileniyor

DüzceSonHaber

3 yılda deforme oldu asfalt yenileniyor
12.08.2020 - 13:38

Kanaşlı ilçesi ile Çamköy arasında ulaşımı sağlayan ve gayri resmi olarak henüz 3 yıl önce faaliyete giren Kuzey Çevre yolunda resmi açılış yapılmadan yol yapım ve onarım çalışmaları başladı. Üzerinden 3 yıl gibi kısa sürede geçmesine rağmen deforme olan bazı bölümlerin asfalt zemini yenilenmeye başladı.

Türkiye’de ve Düzce’de yol yapım çalışmaları istenen düzeyde ilerlemiyor. Henüz yeni olmasına rağmen Kaynaşlı ile Çamköy sapağı arasında ulaşımı sağlayan ve Akçakoca karayoluna bağlanan Kuzey Çevre yolunda asfaltın bazı bölümleri deforme oldu. Henüz gayri resmi olarak 3 yıldır faaliyette olan ve resmi açılışı dahi yapılmayan yolun bu kadar kısa sürede bozulması ve kullanıma uygun olmaması sürücü ve vatandaşların tepkisine neden oldu.

Vatandaşlar “Henüz 3 yılda asfalt bu kadar deforme olup kullanılma hale geliyorsa buraya nasıl bir asfalt döküldü. Devletimiz bu şekilde kalitesiz işler sayesinde zarara uğruyor. Bu tip yolların kabulü nasıl yapılıyor. Kimse incelemiyor mu? Bari resmi açılışı yapılsaydı” dediler.