Yazlık Genel Sekreter

DüzceSonHaber

Yazlık Genel Sekreter
17.01.2021 - 11:03

Düzce’ye 2019 yılında atanan İl Genel Sekreteri Hayri Şen yaz aylarında zamanının büyük bölümünü eş, dost ziyaretinde geçirirken kış aylarında ise yanlış planlamadan dolayı köy yollarının kapanmasına neden oluyor.

Düzce İl Genel Sekreteri Hayri Şen 2019 yılında Samsun Valiliği İdare Müdürü olarak görev yaparken apar topar Düzce’ye atandı. Şen bu süreç içerisinde Düzce’de özellikle yaz aylarında zamanının büyük bölümünü eş, dost ziyaretine geçirirken zaman zamanda protokol üyeleri ile birlikte asfalt çalışmalarını inceledi. İl Genel Meclis Üyelerinin çalışmalarıyla hizmetler köylere ulaşırken, İl Genel Sekreteri Hayri Şen’in çalışmaları yeterince takip etmemesi ise tepkilere neden oldu.

Kış aylarının gelmesi ile birlikte bastıran kar yağışı karşısında da çaresiz kalan İl Genel Sekteri Hayri Şen, İl Özel İdaresi ekiplerinin yeterince ve sağlıklı koordine edemediği için köy yolları karla kaplandı ve kapandı. Gece saatlerinde etkili olan kar yağışında 100’den fazla köy yolu ulaşıma kapandı ve ekiplerin yeterinde koordine olmaması nedeniyle yolların açılmasında zorluk yaşandı.