Özlü’nün heyecan uyandıran 3 projesi

DüzceSonHaber

Özlü’nün heyecan uyandıran 3 projesi
19.01.2021 - 19:56

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, AK Parti İl Kongresi’nde Düzce için planladığı 3 projesini açıkladı. İzleyenlerin heyecanlanmasına neden olan projelerin tanıtımı sırasında “Özlü bu 3 projeyi yapsın yan gelsin yatsın” dediler.

Düzce Belediye Bakanı Faruk Özlü’nün heyecan uyandıran 3 projesi Düzce’ye çok iyi gelecek. AK Parti İl Kongresi’nde projelerini fotoğraflar yardımıyla tanıtan Özlü’nün projeleri arasında Asar Deresi projesi var. Devlet Su İşleri tarafından yay köprüleri yapılacak olan Asar Deresi’nin kenarları ve içerisi düzenlenecek. Dere içerisinde fıskiyeler ve lazer gösterisi yapılabilecek ışıklandırma sistemi olarak. Ayrıca dere üzerinde ki köprülerin bazılarına kafe konulacak ve vatandaşlar dere üzerinde ki kafelerde zaman geçirebilecekler. İlk etapta 1.8 kilometrelik alanda çalışma yapılacak.

İkinci önemli proje Cedidiye Camii projesi olacak. Cami etrafında ki tüm gece kondu tarzı yapılar yıkılacak. Alan tamamen camiye ayrılacak ve altında ise otopark olacak. İstanbul’da Sultanahmet Camii meydanına benzeyecek olan Cedidiye Camii meydanı Düzce’ye yeni vizyon kazandıracak.

Yine vatandaşları yakından ilgilendiren ve Düzce’nin çehresini değiştirecek bir başka proje ise Millet Parkı 2. Etabına yapılacak tarihi bina olacak. Cumhurbaşkanlığı külliyesine benzeyecek olan bina ön ve arka girişleri ile bir çok vilayete örnek olacak. Bina bitirilirse Düzcelilerin hem zaman geçireceği hemde bol bol hatıra fotoğrafı çektireceği bir alan ortaya çıkacak.

Projeleri heyecanla izleyen hem partililer hemde vatandaşlar Faruk Özlü’ye esprili bir dille yaklaşarak “Bu projeleri yapsın, yan gelsin yatsın” diyerek projeler karşısında ki heyecanlarını dile getirdiler.