Millet bahçesi Mayıs ayında Düzcelilerin hizmetinde

DüzceSonHaber

Millet bahçesi Mayıs ayında Düzcelilerin hizmetinde
25.02.2021 - 12:40

Düzce Belediyesi ve TOKİ iş birliği ile yapımına başlanan Millet Bahçesi 1. Etap inşaatında mutlu sona yaklaşıldı. Başkan Dr. Faruk Özlü, yakinen takip ettiği Millet Bahçesi Projesinin çalışmalarıyla ilgili, “İnşallah 2 ay sonra önümüzdeki Mayıs ayında milletimizin hizmetinde olacak” dedi.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü,  Millet Bahçesi Projesini alanında uzman ve İzmit Seka Parkın da mimarı olan Talha Kös’e çizdirdiği, Düzce’nin çehresini değiştirecek, bölgenin en büyük Millet Bahçelerinden biri olan Millet Bahçesi 1. Etap inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

MAYIS AYINDA HİZMETE GİRECEK

Proje alanında incelemelerde bulunan Başkan Özlü, birinci etap çalışmalarının hızla devam ettiğini belirterek, “Firmanın süresi toplamda 300 gündür. Ciddi bir ilerleme var. Önümüzdeki Mayıs ayında milletimizin hizmetine sunacağız. Burası pırıl pırıl ve tertemiz bir mekân olacak. Güzel bir kafeterya kütüphanemiz var. Yürüyüş yolları, yeşil alanları, oyun grupları, spor aletleri grupları, oturma alanları ile insanların dinlenebilecekleri, gezebilecekleri, ailece kaliteli zaman geçirebilecekleri şehrin kalbinde müthiş bir park olacak. Düzce’mize hayırlı olsun” dedi.

PROJE ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR, YILSONUNDA KAZMA VURULACAK

Millet Bahçesi 2. Etap çalışmaları hakkında da değerlendirmelerde bulunan Özlü, “İkinci etabın projelendirme çalışmalarını yapıyoruz. Stadyumun olduğu alan da olacak. 52 dönümlük bir alan. İçerisinde Düzce’ye yakışır anıt eser niteliğinde bir kültür merkezimiz olacak. Bu yılsonunda ikinci etap çalışmalarına kazmayı vuracağız” şeklinde konuştu.