İl Başkanı belli oldu

Düzce Son Haber Gazetesi; Düzcede gündem, asayiş, spor, siyaset ve Düzce Belediyesi bulabileceğiniz haber portalıdır.

İl Başkanı belli oldu
14.09.2018 - 12:38

Yerel seçimler öncesi İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in istifasını istediği Düzce il teşkilatı çağrıyı yerine getirmiş ve istifa etmişti. İYİ Parti’nin yeni İl Başkanı Yunus Ozay Er oldu.

İYİ Parti’de il başkanı atamaları yapıldı. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, 81 ilde istifa sürecinin tamamlandığını, atama sürecinin de tamamlanma aşamasına geldiğini ifade ederek, “eş zamanlı olarak yürütülen yoğun ve titiz çalışmalar kapsamında 54 il başkanımızın ataması Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in takdiri ve başarı dilekleriyle onaylanmıştır. Planlı, şuurlu ve titiz bir yeniden yapılandırma çalışması yürütülmüş; istişare, görüşme ve değerlendirme süreçleri söz verdiğimiz gibi süratle, sonuçlandırılarak, belirlenen il başkanlarımızın atamaları yapılmıştır” dedi.

İYİ Parti , 24 Haziran milletvekilliği seçimlerinde önce birinci sıra adayı olduğu açıklanan açıklanan ancak eski İl Başkanı Ercan Katırcıoğlu’nun oyunları ile 2. Sıra milletvekili adayı olan Yunus Ozay Er’i il başkanı atadı.