Sempatisi artıyor

Düzce Son Haber Gazetesi; Düzcede gündem, asayiş, spor, siyaset ve Düzce Belediyesi bulabileceğiniz haber portalıdır.

Sempatisi artıyor
26.09.2018 - 13:07

Düzce eski Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in istifa ettirilmesinin ardından göreve gelen Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay’ın, 2019 yılının Mart ayında yapılması planlanan yerel seçimler öncesi AK Parti Genel Merkezi’nde ki yükselişini her geçen gün sürdürdüğü öğrenildi.

Düzce eski Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in istifa ettirilmesi ile AK Parti Düzce İl Teşkilatı tarafından önerilen ve Düzce Belediye Meclis Üyesi olarak görev yaparken belediye başkanı olan Dursun Ay, göreve geldiği günden bugüne kadar yaptığı çalışmalar ve halkla iç içe olmasıyla AK Parti Genel Merkezi’nin dikkatini çekmeye başladı.

Şansı az diyorlardı

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, göreve geldiğinde hakkında bir çok dedikodu ortaya atıldı. Belediye’de “İktidar oldu muktedir olamadı” söylentilerine maruz kalan Ay’ın özellikle AK Parti İl teşkilatı ve eski Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in gölgesinde yönetim sergilemeye çalıştığı iddia ediliyordu.

Genel Merkez’de şansı yüksek

Ancak yapılan araştırmalarda Düzcelilerin son dönemde Ay’a sempati duymaya başladığı raporları hazırlandı. Ay’ın aniden şansı yükselerek, görevine devam et denilebileceği öğrenildi.