Kamuoyu tepkisi MHPli aday adaylarından yana

Tezcan SOLMAZ/DÜZCESONHABER

Kamuoyu tepkisi MHPli aday adaylarından yana
10.12.2018 - 16:12

MHP Düzce Belediye Başkan Aday Adayı Erdoğan Bıyık’a sosyal medyadan büyük destek geliyor. Bıyık’ın sosyal medya hesaplarına Düzceliler mesaj yağmuruna tuttu.

31 Mart Yerel Seçimler öncesinde çalışmalarına yoğun bir tempo ile devam eden MHP Düzce Belediye Başkan Aday Adayı Erdoğan Bıyık girdiği her ortamda Düzce’yi Düzlüğe çıkarmak için geldiklerini ifade ediyor.

Erdoğan Bıyık’a sivil toplum örgütleri ve vatandaşlar desteklerini açık bir şekilde ifade ediyorlar.

MHP Aday Adayı Erdoğan Bıyık’ın kişisel sosyal medya hesaplarına mesaj atan Düzceli vatandaşlar desteklerini dile getiriyorlar.

Kişisel mesajlar ile, haber ve paylaşımların altına yapılan yorumlarla, sosyal medyada düzenlenen anketlerde destek alan Bıyık, yaşanan gelişmelerden dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek Düzce’yi Düzlüğe çıkarmaya talip olduklarını dile getirdi.

Sosyal Medyadan gelen bazı mesajlarda;

“ En Büyük başkan bizim başkan sonına kadar yanındayız başkan Allah iyilerle beraber yolun açık olun”

“Başkan sonuna kadar yanındayım  21 oyum senin”

“ Nasipse seni başkan görmek istiyoruz abim, Gönlümüz MHP’den yanadır. Biz biriz gereken çalışmaları yapıyoruz”

“Aday olursan oyum sana. Çevremde kim varsa söyleyeceğim sizi inşallah olursunuz. Bizde elimizden ne gelirse yaparız”

Kişisel Mesajların yanı sıra Sosyal Medya ve internet siteleri üzerinde düzenlenen Anketlerde de  MHP Düzce Belediye Başkan Aday Adayı Erdoğan Bıyık’a büyük destek geliyor. Sonuçlanan anketlerin birinde AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Faruk Özlü ile Erdoğan Bıyık yer aldı. Anket sonuçlarına göre Faruk Özlü oyların yüzde 31’inin alırken Erdoğan Bıyık ise oyların yüzde 69’unu aldı.