Düzce’de dengelere değişecek

Tezcan SOLMAZ/DÜZCESONHABER

Düzce’de dengelere değişecek
3.01.2019 - 13:56

AK Parti eski İl Başkanı Hikmet Keskin’in istifasının ardından yeni il başkanı merakla beklenirken, parti yönetiminde de ciddi değişiklikler yapılacak. Özellikle Keskin’in kamuoyunda düğün, cenaze, bayram ekibi olarak bilinen isimler partiden uzaklaştırılacak ve partinin ağırlığını taşıyacak isimlerle yola devam edilecek.

AK Parti Düzce’de 31 Mart 2019 yerel seçimler öncesi kamuoyunda bozulan imajın tekrar toparlanması için harekete geçti. Eski İl Başkanı Hikmet Keskin’e oluşan tepkiyle birlikte il yönetiminde de özellikle düğün, bayram ve cenaze ekibi olarak bilinen ekibe de tepki çoğaldı.

Yeni yönetim kurulacak

AK Parti’nin il başkanı atamasıyla birlikte yeni il yönetimin de kurulacağı konuşuluyor. Özellikle Hikmet Keskin’in ekibinden olan isimlerin partiden temizlenerek, partinin ağırlığı ve gücünün farkında olan isimlerin yönetime getirileceği kesinleşti.

İlerleyen günlerde istifalar gelecek

AK Parti’de Hikmet Keskin tarafından kurulan yönetimde ilerleyen günlerde istifalar da peş peşe yaşanacak. Bu sayede yeni gelen il başkanının önü açılmış olacak. Yeni il başkanı ise çalışmak istediği isimlere teklif götürerek partide yer almalarını isteyecek.