Sanayi esnafından Bıyık’a tam destek

Tezcan SOLMAZ/DÜZCESONHABER

Sanayi esnafından Bıyık’a tam destek
29.01.2019 - 17:07

Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık seçim çalışmaları kapsamında Yeni Sanayi Sitesinde faaliyet gösteren sanayi esnafını ziyaret ederek destek istedi.

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık, Yeni Sanayi Sitesinde faaliyet gösteren sanayi esnafından tam destek sözü aldı.

MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile partililerinde MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık’a eşlik ettiği ziyarette samimi ve ilginç sohbetler ortaya çıktı.

“ Bizde kavgalı eve kız verilmez” diyerek 31 Mart yerel seçimlerinde MHP’ye tam destek vereceklerini söyleyen sanayi esnafı, “ Bizler geçmiş dönemlerde destek verdiğimiz partiye bu seçimlerde kesinlikle destek vermeyeceğiz. Sanayi de alt yapı sıkıntısı var. Sizden yaşadığımız sorunlara çözüm istiyoruz” şeklinde konuştular.

Sanayi esnafının sorunlarını iyi bildiğin belirten MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık, “ Ben de sizler gibi Düzce’de esnaflık yapıyorum. Yaşadığınız sorunları bende yaşadığımdan dolayı çok iyi biliyorum. Sorunlara çözüm bulma konusunda sizlere söz veriyorum” dedi.