Düzce’de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak

Tezcan SOLMAZ/DÜZCESONHABER

Düzce’de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak
2.02.2019 - 10:27

65. Hükümet Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü “Düzce’de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Yepyeni bir Düzce, yepyeni projeler ve yepyeni bir kadro ile halkın karşısına çıkacağız” dedi.

31 Mart yerel seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden 65. Hükümet Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, özel bir çalışma yaptıklarını söyleyerek “İnşallah 23 Şubatta Düzce için projelerimizi açıklayacağız. Belli bir plan ve strateji üzerinde çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Düzce’de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Yepyeni bir Düzce, yepyeni projeler ve yepyeni bir kadro ile halkın karşısına çıkacağız” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yerel seçimler için 11 maddelik manifesto açıklandığını söyleyen Özlü “Ankara’daki aday tanıtım toplantımız da çok coşkuluydu. Sayın Cumhurbaşkanımız çok güzel bir konuşma yaptılar. Partimizin yerel seçimleri ile ilgili bildirgelerini açıkladılar. 11 maddelik bir manifestodur. Son derece kıymetli, değerli, vizyonel bir manifesto açıkladılar. Çok coşkuluydu ve yoğun bir katılım vardı. Ben bile içeri zor girdim” dedi.