Ömer Küçük Kabalak’ta

Tezcan SOLMAZ/DÜZCESONHABER

Ömer Küçük Kabalak’ta
2.02.2019 - 10:32

İYİ Parti ve CHP Düzce Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük, Kabalak Köyü’nü ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. Küçük, “Mevcut yöneticiler bugüne kadar bize sormadan her şeyi yaptılar. Bize sormadan aydınlatma yaptılar, bize sormadan tramvay yaptılar, bize sormadan topraklarımıza el koydular. Bizi unuttular, bizi uyuttular” dedi. 

İYİ Parti ve CHP Düzce Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük, Kabalak Köyünü ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. Yoğun bir kalabalık tarafından karşılanan Küçük, “ Düzce dertli , Düzce sorunlu. İnsanların birbirinden bir kopukluğu var bu kopukluğu gidermek için bir görev talebinde bulunuyoruz” dedi.

İnsanların artık çok mutsuz olduğunu belirten Küçük, “Bu dönem ve bu süreç çok çok önemli.  Düzcemizde, Kabalak’ta, Boğaziçi’nde insanlarımız mutsuz. Çiftçimiz, esnafımız, sanayicimiz mutsuz. Dolayısıyla çoluk çocuk evlerimiz hem mutsuz hem de umutsuz. 15 sene o kadar hızlı geçti ki, ülke olarak artık birikimlerimizi harcaya harcaya bitirdik. Bizi olmayacak şeylerle oyalarlarken Düzce’nin geleceğini riske ettiler” dedi.

Önceliklerinin insan olduğunu ifade eden Küçük, “Bizim önceliğimiz Düzcemiz, Boğaziçimiz, Kabalağımız , bizim önceliğimiz  aslında insanımız.  Dertlerimizi bi kenara itelim, kenetlenelim, üretelim, ürettirelim, çalışalım çalıştıralım ve işi verime döndürüp paylaşabilen bir Düzce olalım istiyoruz. İnsanlarımızın yüzlerine artık bir nur gelsin istiyoruz.  Hepimizin ferleri söndü, birbirimizden koptuk. Bize sormadan her şeyi yapar oldular. Bize sormadan aydınlatma sistemini getirdiler,  bize sormadan getirip rayları döşediler, bize sormadan topraklarımıza el koydular,  bize sormadan olmayacak yatırımlar yaptılar. Bizi yöneten arkadaşlarımız bizi unuttular, bizi uyuttular” dedi. 

Belediyenin hep borcundan bahsedildiğini ancak gelirini hiç açıklamadıklarını belirten Küçük, “ Belediyenin 400 milyar borcu var ama gelirini bilen yok. Düzce vilayetinin gelirini hiç birimiz bilmiyoruz. Neden kimse oraya el atmasın, herkes borçtan korksun istiyorlar. Beceremeyecek olsak, borçtan korksak onlarla beraber siyaset yapar keyfimize bakardık” dedi.