Yine Özlü’ye yüklendi

Tezcan SOLMAZ/DÜZCESONHABER

Yine Özlü’ye yüklendi
4.02.2019 - 17:23

Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık, Faruk Özlü’nün “ Düzce’ye Erdoğan Belediyeciliğini getireceğiz” söylemleri ile ilgili olarak “ Sonunda doğru yolu buldu” diyerek kutladı.

31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde çalışmalarına Düzcelilerle bir araya gelerek devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık, Faruk Özlü’nün Ak Parti Düzce Gençlik Kollarında yaptığı açıklamalar ile ilgili olarak “ Faruk Özlü Doğru Yolu Bulmuş” diyerek Düzcelilerin desteği ile şehrin 31 Mart’ta MHP’nin benimsemiş olduğu üretken Belediyecilik anlayışı tanışacağının altını çizdi.

Yaptığı yazılı açıklamada Ak Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Faruk Özlü’ye yüklenen MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık, Özlü tarafından iptal ettirilen projelerin, ihalelerin hesabını da Düzce adına soracaklarını belirtti.

FARUK ÖZLÜ DOĞRU YOLU BULDU

Faruk Özlü’nün Düzce’ye Erdoğan Belediyeciliğini getireceğiz sözlerinin çok doğru olduğunu vurgulayan Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık, “ Faruk Özlü katıldığı bir programda Düzce’ye Erdoğan Belediyeciliğini getireceğiz demiş. Çok doğru bir kelime kullanmış. 31 Mart’ta sandığa gidecek olan hemşerilerim Düzce’ye Erdoğan Belediyeciliğini, MHP’nin benimsediği üretken belediyeciliği Düzce’nin yönetimine getirecekler. Kendisini kullandığı doğru sözler için kutluyorum. Faruk Özlü sonunda doğru yolu bulmuş” dedi.

DEDİĞİMİZE GELMELERİ SEVİNDİRİCİ

Bıyık, “ Faruk Özlü Düzce’de hiç bir şey eskisi gibi olmayacak söylemini kullanıyor. Bizim dediğimize gelmelerine sevindim. Doğru söylüyor Faruk Özlü Düzce’de hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. Yanlış yönetimler ile Düzcelilerin hakkını hiçe sayan bir yönetim anlayışı yerine Düzcelilerin derdi ile dertlenen, sorunlara kulaktan doğma bilgilerle değil bizzat kendisi de tıpkı Düzceliler gibi yaşayan Erdoğan Bıyık Belediyeciliği Düzce’ye gelecek” dedi.

İPTAL ETTİRDİĞİN PROJELERİN HESABIN VER

Faruk Özlü’ye yüklenen MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık, “Temiz ve yeni bir sayfa açacaklarını söylüyor Faruk Özlü. Kendisi bu sayfayı Bakanlığı döneminde, Milletvekilliği döneminde neden açmamış? Düzceli hemşerilerim bu tür söylemlere artık inanmıyor. Diğer parti adaylarından daha iyi projelerimiz var diyen Faruk Özlü’ye buradan sesleniyorum; Sen önce Düzce’ye gelen yatırımları nasıl iptal ettirdiklerini anlat. Düzce’ye fayda sağlayacak olan projeleri neden iptal ettirdin Faruk Özlü?” şeklinde konuştu