Bıyık’tan kaldırım taşı eleştirisi

Tezcan SOLMAZ/DÜZCESONHABER

Bıyık’tan kaldırım taşı eleştirisi
12.02.2019 - 14:50

Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık Kalıcı Konutlar Bağlantı Yolu üzerinde asfaltın sökülerek yerine kaldırım taşı döşenmesi ile ilgili olarak “Gönül Belediyeciliğini böyle mi yapacaksınız, böyle mi insanların gönlüne gireceksiniz” diyerek tepki gösterdi.

Düzce Belediyesi ekiplerince Kalıcı Konutlar Bağlantı Yolu üzerinde yapılan çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık, “Düzce’ye hak ettiğini, hak ettiği şekilde vermediniz” diyerek tepki gösterdi.

Düzce Belediyesi ekipleri tarafından Kalıcı Konutlar Bağlantı Yolu üzerinde asfalt kaldırılarak yerine kaldırım taşı döşenmeye başlandı. Yola yama olarak yapılan çalışmalara tepki gösteren Başkan Adayı Erdoğan Bıyık yazılı olarak basın açıklaması yaptı.

Bıyık,  “ Belediyecilik işi gönül işi diyorlar. Sizler Gönüllere böyle mi giriyorsunuz. Her gün binlerce aracın geçtiği bağlantı yoluna yama olarak kaldırım taşı döşenir mi? Siz bizi Düzce’ye rezil etmeye mi çalışıyorsunuz. Düzce’ye hak ettiği hizmeti hak ettiği şekilde vermediniz. 31 Mart’tan sonra Düzce nasıl yönetiliyor göreceksiniz. Bir iş yaptık demek için yapılmaz” şeklinde konuştuğu.