Özlü ziyaretlerini sürdürüyor

Tezcan SOLMAZ/DÜZCESONHABER

Özlü ziyaretlerini sürdürüyor
13.02.2019 - 19:36

65. Hükümet Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü Akınlar ve Sarayyeri Mahallelerini ziyaretinde “56 mahallemizin tamamını kapsayan çok önem verdiğimiz ve örnek teşkil edecek bir projemiz-çalışmamız var. 23 Şubat’ı bekleyin” dedi.

65. Hükümet Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü seçim çalışmalarına mahalle ve fabrika ziyaretleri ile devam ediyor. Akınlar ve Sarayyeri Mahalleleri ve Realkom Tekstil Fabrikasını ziyaret eden Özlü, fabrika da incelemelerde bulundu ardından fabrika çalışanları ile birlikte yemek yedi.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi, seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Özlü, gündüz esnaf ve fabrika ziyaretleri, geceleri ise mahalle ziyaretleri yapıyor.

Akınlar ve Sarayyeri Mahallelerini ziyaret eden Özlü, vatandaşlarla bir araya geldi. İkinci tur mahalle gezilerine başladığını söyleyen Özlü, 23 Şubat’ta 56 mahalle için çok özel bir proje açıklayacağını ifade ederek “Gündem yaratacak ve herkese örnek olacak bir çalışma üzerindeyiz. 56 mahallemizin tamamını kapsayan çok önem verdiğimiz ve örnek teşkil edecek bir projemiz-çalışmamız var. 23 Şubat’ı bekleyin. Düzce bizim evimiz diyoruz, Düzce için en iyisi ne ise onu yapacağız. ” dedi.

Realkom Tekstil Fabrikasını da ziyaret eden Özlü, fabrikada incelemelerde bulundu ve fabrika hakkında bilgiler aldı. Özlü, ardından fabrika çalışanları ile birlikte yemek yedi.