Soylu gitti yankıları sürüyor

Tezcan SOLMAZ/DÜZCESONHABER

Soylu gitti yankıları sürüyor
10.03.2019 - 22:27

Düzceli seçmenler tarafından en sevilen bakanlar arasında yer alan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Düzce mitingi oldukça coşkulu geçerken, yaşanan bazı olaylar mitinge gölge düşürdü. Aradan geçen 2 gün sonunda mitingin yankıları duyulmaya başladı.

Kabinenin en sevilen bakanlarından olan ve söylemleri ile Türk milliyetçilerinin kalbine dokunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, geçtiğimiz Cuma günü Düzce’de miting yaptı. Daha önceden organizasyon yapılmamasına rağmen Düzcelilerin alanı doldurduğu miting sırasında konuşan Soylu, söylemleriyle Düzcelileri coşturdu.

Soylu AK Parti’ye 5 puan kazandırdı

Özellikle PKK, DAEŞ, FETÖ gibi örgütleri uyuşturucu satıcıları, mafya örgütlenmeleri gibi yasa dışı durumları yerden yere vuran Soylu, bu söylemlerinin yanı sıra AK Parti Adayı Faruk Özlü’nün emrindeyim diyerek AK Parti’ye 5 puan kazandırdı. Bazı kararsız kişilerin de Soylu’nun söylemlerinin ardından AK Parti’ye doğru sempati duydukları belirlendi.

Ancak Soylu’nun kazandırdığı puanlar silindi

Diğer yandan Soylu’nun ve AK Parti’nin çabalarına rağmen AK Parti eski Milletvekili Fevai Arslan’ın da kürsüye çıkması vatandaşları kızdırdı. Son dönemde Düzce kamuoyunda Arslan’ın tekrar sahalarda görünmesi ve aktif siyaset içinde yer almak istemesi vatandaşların kafasında soru işaretleri bıraktı.

AK Parti Arslan’dan kurtulamayacak mı?

Özellikle Düzce’de ki AK Parti seçmeni Arslan’ın aktif siyasette yer almak istemesine karşın “AK Parti bu adamdan kurtulamayacak mı?” yorumlarını yapmaya başladılar. Arslan’ın ısrarla herhangi bir aktif görevi bulunmaması rağmen sergilediği tavırlar ise partiye her geçen gün eksi yazmaya başladı.