Bıyık başkan gibi karşılanıyor

Tezcan SOLMAZ/DÜZCESONHABER

Bıyık başkan gibi karşılanıyor
23.03.2019 - 18:36

Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık 31 Mart Yerel Seçimleri için yoğun programına ara vermeden devam ediyor. Başkan Adayı Erdoğan Bıyık Karaca Mahallesinde meşaleler ile karşılandı.

31 Mart’ta yapılacak olan Yerel Seçimlere sayılı günler kala çalışma temposunu artıran Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık, Düzce’de basılmadık yer sıkılmadık el bırakmıyor.

Başkan Adayı Erdoğan Bıyık’a Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Abdullah Bahadır Alperen, MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, MHP Merkez İlçe Başkanı Ömer Albayrak, MHP Düzce Belediye Meclis Üyeleri ve Meclis Üyesi Adayları ile partililer eşlik etti.

Başkan Adayı Erdoğan Bıyık Eski Sanayi Sitesinde esnaflar ile bir araya geldikten sonra seçim stantlarını ziyaret etti. Düzce Merkezde yer alan esnafları ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık Karaca Mahallesi ve Beyciler Mahallelerinde kahve ziyaretleri gerçekleştirdi.

Seçim çalışmalarına yoğun mesai anlayışı ile devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık’ın ilk durağı eski sanayi sitesinde çay ocaklarında esnaflar ile bir araya geldi.

Eski Sanayi Sitesi sırasında seçim stantlarını ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık, stantları ziyaret eden vatandaşları kendisi karşıladı. Stant çevresinden geçen çocuklara balon veren Başkan Adayı Erdoğan Bıyık, vatandaşlardan destek istedi. Krempark AVM önünde, Spor Sokak girişinde yer alan Zabıta Noktasında, Büyük Cami önünde ve belediye önünde yer alan stantları ziyaret eden Bıyık’a MHP Teşkilatı da eşlik etti.

Stant ziyaretlerinin ardından şehir merkezinde yer alan esnaflar ziyaret edilerek destek istendi.

Milletvekili Ümit Yılmaz, MYK Üyesi Abdullah Bahadır Alperen, MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu ve partililer ile birlikte yapılan ziyaretlerde esnaflar Başkan Adayı Erdoğan Bıyık’a yoğun ilgi gösterdi.

Gündüz programını tamamlayan Başkan Adayı Erdoğan Bıyık akşam programı olarak Karaca Mahallesinde üç kahve Beyciler Mahallesinde 1 kahve ziyaret ederek projeleri hakkında mahalle sakinlerine hitap etti.

MEŞALELER İLE KARŞILANDI

Karaca Mahallesinde meşaleler ile karşılanan Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı ve MHP Teşkilatı vatandaşların yoğun ilgi ve alakası ile karşılandı.

Karacaspor Kulübü mücadele ettiği ligde şampiyon olmasından dolayı Başkan Adayı Erdoğan Bıyık’a atkı hediye ederek şampiyonluk kupası ile fotoğraf çektirdiler.

Erdoğan Bıyık’ın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Düzce Şubesi Başkanı olarak Düzce’deki spor kulüplerine vermiş olduğu desteklerden dolayı Karacaspor Kulübü yönetimi teşekkür etti.

Kahve programında yaptığı konuşmada Bıyık, “ Düzce’yi yönetmek, Düzce’yi hakkı ile yönetmek için sizlerden oy istiyoruz. MHP’nin üretken Belediyecilik anlayışında akıl, gönül, aşk, özveri, iman, vicdan ve sevda vardır. Bizler Düzce için el ele diyerek çıktığımız hizmet yolunda gücümüzü sizden alıyoruz. 31 Mart seçim 1 Nisan benim doğum günüm. 31 Mart’ta siz beni sevindirin 1 Nisan’da Allah sizi sevindirsin” şeklinde konuştu.

MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz ise yaptığı konuşmada, “ oylarınız ile beni sizleri temsil etme şansı verdiniz. Şimdi benim mecliste sesimin daha yüksek çıkması için sizlerden Erdoğan Bıyık için destek istiyorum” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Abdullah Bahadır Alperen ise Düzcelilere MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin selamını ileterek başladı. Alperen, “ Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Düzce’ye çok önem veriyor. Bize ve teşkilata Düzce’yi alıp gelin talimatı verdi. Sizler MHP’ye Erdoğan Bıyık’a oylarınızla destek verin, Düzce Üretken Belediyeciliğin nasıl yapılacağını görsün” şeklinde konuştu.