Karaca Mahallesi Özlü’yü bağrına bastı

Tezcan SOLMAZ/DÜZCESONHABER

Karaca Mahallesi Özlü’yü bağrına bastı
24.03.2019 - 19:20

65. Hükümet Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü Çadır toplantıları kapsamında Karaca Mahallesinde vatandaşlara hitap etti. Karacasporlu oyuncular şampiyonluk kupasını Özlü ile birlikte kaldırırdı. Ayrıca Özlü, kendisi çaya davet eden bir ailenin isteğini geri çevirmeyerek aileyi ziyaret etti.

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala 65. Hükümet Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, çadır toplantılarında vatandaşlara hitap etmeye devam ediyor.

Son olarak Karaca Mahallesinde Çadır toplantısında vatandaşlar ile bir araya gelen Özlü’ye AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Milletvekilleri Ayşe Keşir ve Fahri Çakır’da eşlik etti.

Meşale ve havai fişekler ile karşılanan Özlü’yü Karaca Mahallesi bağrına bastı. Karacaspor’lu oyuncular şampiyonluk kupasını Özlü ile birlikte kaldırarak şampiyonlukların kutladılar ve “Recep Tayyip Erdoğan” sloganı ile birlikte “Faruk Özlü” sloganı attılar.

Çadır toplantısının ardından mahalleden ayrılmak üzere olan Özlü, kendisini çaya davet eden ailenin isteğini de kırmayarak aileyi ziyaret etti.