Cumhurbaşkanımızın kulağına kar suyu kaçırın

Tezcan SOLMAZ/DÜZCESONHABER

Cumhurbaşkanımızın kulağına kar suyu kaçırın
25.03.2019 - 13:08

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 31 Mart Yerel seçimleri için Düzce’ye geleceği Düzce Kamuoyuna duyuruldu.

Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık Ak Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Faruk Özlü’ye seslenerek “ Sayın Cumhurbaşkanımıza Düzce’yi günlük güneşlik göstermeyin, çözülmeyi bekleyen sorunlar için kulağına kar suyu kaçırın” dedi.

31 Mart’ta yapılacak Yerel seçimlere sayılı günler kala siyaset arenası iyiden iyide hareketlenmeye başladı. Ak Parti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Düzce’de miting yapacagını duyurdu.

27 Mart’ta Düzce’de yapılması planlanan miting ile ilgili olarak Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık Ak Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Faruk Özlü’ye seslenerek “Düzce için Sayın Cumhurbaşkanımızdan yapılmayı bekleyenler için talepte bulun” dedi.

Başkan Adayı Erdoğan Bıyık, “ Gerek bakanlığı gerekse milletvekilliği döneminde Düzce’nin önemli sorunlarının başında gelen konular hakkında girişimlerde bulunmayan, sorunların çözümü konusunda elini kolunu bağlayarak duran Ak Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Faruk Özlü’ye buradan sesleniyorum. Çözüm bekleyen, bugüne kadar ilgilenmediği Gölyaka gişeleri, hayvan barınağı, Düzce’nin gişeleri, merkez ve ilçelerdeki alt yapı sorunları, çevre yolları, şehir trafiğinin karmaşıklığı, 16 Milyon Liraya yapılan ve heba olan katı atık bertaraf tesisi gibi konularda çözüm ve sonuç isteyin”dedi.

BAKANLARA SADECE BAKTIRDINIZ

Düzce’nin sorunlarının olduğunu ve bu sorunların çözümü konusunda Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bilgilendirilmesi gerektiğini vurgulayarak konuşmasına devam eden Başkan Adayı Erdoğan Bıyık, “ Bugüne kadar Ankara’dan Düzce’ye gelen siyasilere bürokratlara ve bakanlara gerekli ve doğru bilgilendirme yapılmadı. Yaşanan sorunları dillendirmedikleri için şehrimize gelen bakanları sadece baktırdılar. Sorunları göstermediler. Sayın Cumhurbaşkanımıza yaşanan sorunları doğru bilgi şekilde bilgilendirin. Sayın Cumhurbaşkanımızın kulağına kar suyu kaçırın” dedi.