MHP’li vekilden Bıyık’a destek

Tezcan SOLMAZ/DÜZCESONHABER

MHP’li vekilden Bıyık’a destek
26.03.2019 - 15:33

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul Milletvekili Sayın Arzu Erdem, Düzce’ye gelerek MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık’a destek verdi. Erdem, “Adayımızın projelerinin arkasında ki teminat Devlet Bahçeli ve MHP’dir” dedi.

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz ile birlikte belediye başkan adayı Erdoğan Bıyık’a destek vermek amacıyla çalışma yaptılar. Esnaf ziyaretleri öncesi açıklama yapan MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, “Seçim çalışmaları kapsamında destek değil hakikaten adayımıza olan güvenimizi sizin huzurunuzda teyit etmek için bugün Düzce’de bulunuyoruz. Ben başta teşkilatımıza, teşkilat mensuplarımıza ve tüm birimlerimize teşekkür ediyorum. Ülkemiz zor bir dönemde, 15 Temmuz Darbe girişimi ile başlayıp liderimiz Devlet Bahçeli’nin de o gece biz her türlü darbeye karşıyız ve devletimizin yanındayız söylemi ile başlayan yeni bir süreç var. İşte tam o gece vatan bölünmeye çalışıldı, bayrak indirilmeye çalışıldı, ezanlar susturulmaya, Cumhurbaşkanımız al aşağı edilmeye çalışıldı. İşte o günden itibaren MHP’nin lideri yine bir irade ortaya koydu ve dedi ki biz bir cumhur ittifakında buluşacağız, Cumhurbaşkanını alaşağı ettirmeyeceğiz, hainlere geçit vermeyeceğiz. Sadece milliyetçi, ülkücü camia değil gerçekten Türk milletinin ortak değerleri olan vatan, bayrak ve ezan ortak paydasında bulunan herkes çelik bir duvar ördü ve hainlere geçit verilmedi. Ardından Cumhurbaşkanlığı sistemine geçildi. Cumhurbaşkanlığı sisteminin en önemli tarafı bilindiği gibi yasama, yürütme ve yargının birbirinden keskin çizgilerle ayrılmasıydı. Bu ayrılmadan sonra yeni bir süreç başladı. Cumhurbaşkanımızın tekrar seçilmesiyle ilgili biliyorsunuz önce referandum yapıldı, referandumun ardından MHP üzerine düşen çalışmaları tamamladı. Ardından Cumhurbaşkanlığı seçimleri ve genel seçimler yapıldı. Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerde yine biz milliyetçi, ülkücü camia olarak MHP’nin her bir temsilcisi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan beyefendinin ilk turda yüksek oyla seçilmesi için liderimizin de talimatıyla üzerimize düşen çalışmaların tamamını yaptık. Akabinde yine bu sürecin en önemli haklarından bir tanesi 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi. Mahalli idareler seçimi dediğimiz zaman aslında hepimizin zihninde şehirlerin emirlere teslim edilmesi gelebilir. Ama inanın öyle değil” dedi.

BEKA SORUNI YOK DİYENLER ŞEHİTLERİ İNKAR ETMİŞ OLUR

Erdem, beka sorunu yok diyenlerin şehitleri inkar etmiş olacağını ifade ederek “Bu seçim gerçek anlamda Türk milletinin geleceğini belirleyen vatanımızın geleceğini belirleyen ve beka sorununa çok fazla çözüm oluşturacak olan bir seçimdir. Beka sorunu dediğimiz vakit herkesin ortaya koyduğu bir açıklama var. Diyorlar ki aslında beka sorunu yok Beka sorunu yok diyenler, darbeyi yaşamamış olması gerekiyor, şehitlerimizi inkar etmiş olması gerekiyor, gazilerimizi inkar etmesi gerekiyor. Vatanın bölünmeye çalışıldığını inkar etmesi gerekiyor. Ondan sonra ki süreçte belediyelerimize sızmış olan özellikle Güneydoğu Anadolu coğrafyasında belediyeler sızma yaşayıp vatan hainlerinin eline geçmiştir. Kayyuma devir edildikten sonra oralarda rahatlama yaşandı” dedi.

DÜZCE’DE MHP RÜZGARI ESİYOR

Erdem son olarak MHP’nin Düzce adayı Erdoğan Bıyık’ın arkasında olacağını ifade ederek “Bunların ışığında 31 Mart’ta yapılacak seçimlerle ilgili Düzce’de de muazzam bir rüzgar esiyor MHP’den yana. Teşkilatlarımızın yapmış olduğu çalışmaların karşılığı, yine aynı şekilde MHP’nin ve liderimizin ortaya koyduğu tüm bu sıkıntılarla birlikte vatanın ve milletin bekası için ortaya koyduğu performans millet tarafından teveccüh görmüş. Aynı zamanda Erdoğan Bıyık ve diğer adaylarımızın Düzce halkı tarafından hem kabul görmesi hem bundan sonra ki yapacakları çalışmalarla Düzce’ye ivme kazandıracakları Düzce’nin önünde ki engelleri aşacaklarını, Düzce’nin önünde ki engelleri kaldıracaklarını, Düzcelilerin beklentisi olan bir ilin gelmesi gereken noktaya taşınmasına vesile olacak olan adaylarımız var. İşte bu adaylarımızla gerekli çalışmaları yürütüyoruz. Ben kendilerine başarılar diliyorum. 31 Mart’ta bizim adayımıza oyunuzu verin diyoruz. 1 Nisan itibarıyla Erdoğan Bıyık’ın projelerinin arkasında ki teminat liderimiz Devlet Bahçeli ile birlikte projelerimizi hayata geçirelim. Türkiye Cumhuriyeti bütçesi Düzcelilere helaldir” şeklinde konuştu.