Efsane vekilden tam destek

Tezcan SOLMAZ/DÜZCESONHABER

Efsane vekilden tam destek
26.03.2019 - 18:29

Türk sporunun efsane futbolcusu olan MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık’a destek vermek için Düzce’ye geldi. Sancaklı “Erdoğan Bıyık seçilecek, biz tüm gücümüzle arkasındayız” dedi.

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık’a destek amacıyla Düzce’ye geldi. Sancaklı yaptığı açıklamada Erdoğan Bıyık’a tam destek verdiklerini ifade ederek “Düzce’de ortam çok iyi görünüyor. MHP’ye büyük teveccüh var. İl il geziyorum Düzce içinde iyi haberler aldık Erdoğan başkanımız çok iyi çalışıyor teşkilat çok iyi çalışıyor. Bu sokakta gördüğüm olağan üstü ilgi alaka var. 31 Mart akşamı sandıklar açıldığında Erdoğan bey belediye başkanı olacak ve bizde belediyeye çay içmeye gideceğiz” dedi.

“MHP BU ÜLKENİN SİGORTASIDIR”

Sancaklı, MHP’ye son dönemde artan teveccühe dikkat çekerek “Türkiye’de bunu herkes öğrenmeye başladı, MHP Bu ülkenin sigortasıdır. Bunu daha sokağa önce iyi anlatamadık ancak 15 Temmuz’dan sonra gelişen olaylar sayın Genel Başkanımızın duruşu ve tavırları müdahaleleri,  bizde onun çizdiği yoldan yürüyoruz. Türk insanı şunu anlamaya başladı. MHP ne kadar güçlü oluşa Türkiye o kadar güçlü olacaktır. 31 Mart günü Erdoğan başkana oy istiyoruz. Seçildiği zaman inşallah Ankara’da Düzce için çalışacağız ve var gücümüzle Düzce’nin yanında olacağız” dedi.

“MHP’NİN GÜCÜNDEN KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN”

Bıyık son olarak MHP’nin güçlü bir parti olduğuna dikkat çekerek “Biz MHP’yiz başka partilere benzemeyiz. Bizim adayımız inşallah kazanacak bizde bütün projelerinin arkasında duracağız. MHP’nin gücü hakkında endişesi olan varsa…” şeklinde konuştu.